RVS Horeca

Wij hebben verschillende klanten voor RVS horeca maatwerk.

RVS Tapkarren
Voor een opdrachtgever van ons hebben wij de capaciteit van tapkarren uitgebreid. We hebben bij het ontwerpen van de tapkarren in overleg met de klant nagedacht over het ontwerp van de tapkarren. Zo hebben wij RVS frames met uitneembare zijpanelen van trespa op de karren gemonteerd, om reclamemogelijkheden te vergroten. Ook hebben we een oplossing gevonden voor overtollig bier, door middel van een verzonken schuin geplaatste lekgoot. Deze oplossing is effectiever dan de afneembare afvoerroosters, omdat dit kwijt kan raken of kan beschadigen tijdens gebruik en transport. Tenslotte hebben wij zwenkwielen gemonteerd in Heavy Duty uitvoering, zodat kwaliteit gegarandeerd kan worden en hebben wij een uitneembare koelunit geplaatst die op locatie snel en eenvoudig vervangen kan worden.

RVS Sanitair
Voor een klant van ons hebben wij de toiletruimte in een horecagelegenheid gerenoveerd. Wij hebben hierbij de beperkte ruimte volledig benut en wij hebben de ruimte zo ontworpen dat vandalisme minder goed mogelijk is. Dit hebben wij gedaan door stevig en bijna onverwoestbaar RVS plaatmateriaal te gebruiken met een verzonken afloop. Daarnaast hebben wij rekening gehouden met de strenge hygiëne-eisen en hebben wij ervoor gezorgd dat het urinoir goed te reinigen is.

RVS Werkbladen
Voor een opdrachtgever hebben wij een op maat gemaakt keukenblok voor in een professionele grootkeuken geleverd en gemonteerd. We hebben hierbij gedacht aan volledig uitschuifbare lades voor bergruimte en we hebben de spoelbak volledig in het blad geïntegreerd met daaronder een bergruimte. De kleine schuiflade naast de spoelbak hebben wij zo ontworpen dat het kan dienen als afvalbak. Zo kan er sneller en gemakkelijker gewerkt worden. Tenslotte is het keukenblad voorzien van waterkering rondom en uitsparingen voor de afvoer en de kraan.